"We houden ervan om applicaties te maken voor het web, eigenlijk zijn we daar een beetje verslaafd aan. Ons bestaansrecht vloeit dus voort uit totale devotie voor ons vak. Een bevoorrechte werkomgeving, iets anders kunnen we het niet noemen."

Websites is wat we doen...

Of het nu gaat om een simpele uiting van uw bedrijfsactiviteiten of een complexe webshop met backoffice koppelingen en slimme marketing applicaties, voor ons is het allemaal geen probleem. Database conversies, facturatie intergratie, betaalsystemen we doen het allemaal.

Geen project is ons te gek of uitdagend genoeg. En dat merkt u. Kristalheldere afspraken en dedicated to the job maken elke opdracht plezierig voor alle betrokken partijen.

YMY Re-Lated kent niet voor niets een zeer loyale klantengroep. Niet gebasseerd op langlopende contracten maar op karakter, 1 op 1 afspraken en vertrouwen. Bent u onze nieuwe klant?"We houden ervan om applicaties te maken voor het web, eigenlijk zijn we daar een beetje verslaafd aan. Ons bestaansrecht vloeit dus voort uit totale devotie voor ons vak. Een bevoorrechte leefomgeving, iets anders kunnen we het niet noemen.."

...en meer...

Opmaak E-Mailings en verzending
Inbouwen nieuwsbriefmodule website
Logo en huisstijl design
Digitale fotografie
Event | Locatie | Studio
Virtuele fotografie
Zoekmachine optimalisatie (SEO)
3D vormgeving | 3D web apps
Adwords (Google Adwords Certified Partners)
App's (IOS en Android)
CMS tools
Facebook applicaties
E-Book publishing
Consults

E-Marketing

E-Marketing

YMY Re-Lated is een pionier van het eerste uur als het gaat om de opmaak en verspreiding van digitale nieuwsbrieven. Vrijwel alle klanten leggen de opbouw en content bij haar neer. Realiserend vanuit een concept of volledig uit de basis.

Wervende teksten ondersteund door de juiste visuele illustraties maken de nieuwsbrieven die wij opleveren (en verzenden) tot indrukwekkende werkstukjes. Zo maken we van uw naam een merk. Misschien iets voor u?

Logo en huisstijl

E-Marketing

Opfrissen van uw huisstijl en afstemmen op de dynamiek van uw bedrijfsvoering of voor uw nieuw te starten onderneming. Dat hebben we al voor vele klanten mogen doen.

Bij de ontwikkeling van nieuwe huistijlen houden we al rekening met gebruik op digitale platforms. Zo onstaat er in communcatieve zin een naadloze aansluiting op online gebruik.

App's

Apps

Uw producten elke dag in de palm van honderdduizenden smartphonegebruikers. Telkens één bericht verwijderd van uw (potentiële) klant. De wereld is een stuk kleiner geworden en,... veel individueler.

Zonder tussenkomst van uzelf toch in staat zijn om persoonlijk uw boodschap af te geven. Wij kunnen u vertellen hoe!

E-Book publishing

E-Marketing

In samenwerking met More 4 Many cross media publishers verzorgd YMY Re-Lated de uitvoering van diverse e-books in verschillende bestandsformaten.

More 4 Many cross media publishers is een onderneming met een fair winst oogmerk en biedt talent een media platform . "We create for your benifit".